Vélemények

 

 

Összességében nekem nagyon tetszett a könyv, voltak benne dolgok, mint például a bevonzás törvénye, amik nagy hatással voltak rám. Ajánlani főleg a 16+ korosztálynak tudnám, és a tudományos-fantasztikus történetek rajongói számára.

Nagy Petra blogger

Könyvek szárnyán - Netra-K könyvajánló blogja

______________________________________________

Izgalmas, elgondolkodtató és lendületes. Ezzel a három szóval tudnám jellemezni.

... a Publio oldalán beleolvastam a történetbe, és attól kezdve tudtam, bármi is fogalmazódott meg bennem előzőleg, az mind hamis . . .

LadyBird írónő

Könyv Extrák - Blog angol és magyar könyvekről, filmekről, megjelenésekről

_______________________________________________

Körmendi Zoltán pörgős és lendületes regényének alapja egy új számítógépes program, a Karma. Ezt egy magyar lány, Krisztina írta meg. Amerika viszont veszélyes fenyegetést lát a programban....

A politika és a vallás keveredése mindig sok vitát képez. Meglepő és elképesztő, afféle fikciónak tűnik, mégis éppen ezért félelmetes, ott lebeg az igazságérzete az olvasónak. 

Tamás Gábor blogger

Gabó olvas - könyves blog

_______________________________________________

Miközben a filozófiai - informatikai kalandregény szereplői keresik a válaszokat, az olvasó is egyre több ismeretet kap, olyan tiszta és könnyed formában, hogy egy pillanatig sem érzi, hogy a szerző ráerőltetné a nézeteit, ellentétben sok hasonló témájú könyvvel.

Rica Whimsy írónő

Végtelen Mezők Vándora

Tovább >
________________________________________________

Merészen nyúlt a témákhoz, az UFO-történethez, Atlantisz történetéhez, amit nagyon élveztem, valamint az amerikai politikai és titkosszolgálati szervezetek működését is jól bemutatta. Hihető volt, hogy ha van Jó, akkor van Rossz/Gonosz is, aki meg akarta mutatni a hatalmát. 

Ami nagyon tetszett még, az a könyv végén a szereplők felsorolása, bemutatása, és mint néha a filmek végén megtudhattuk, hogy mi lett velük azóta...

Bea és Zsófi bloggerek

Könyvutca

Tovább >
________________________________________________

A regény eseményekben és fordulatokban gazdag akár bármelyik kalandregény...

Körmendi Zoltán regénye jól megírt, lebilincselő és fordulatos kalandregény. Nagyon jól ötvözte a valóságot az írói fantáziával és talán ettől vált a történet hihetővé. 

Diana Landry írónő

Írok és olvasok

________________________________________________

Szépirodalmi kategóriába simán befér a könyv.
Gyorsan haladósnak sem mondanám. Ha nem figyelsz lemaradsz és csak nézhetsz a nagyvilágban. Azt hiszem újra kell olvasnom majd.
Gondolkodtató, érzelemkeltő. 
Jó volt egy ilyen könyvet is végre sorra keríteni, nem csak a felszínes kis történeteket, a megszokottakat. Erre méltán mondhatjuk hogy valami más.

Adrienn blogger

Adri könyvmoly - blog